CURS LIMBA FRANCEZĂ LA SEDIU

CURS LIMBA FRANCEZĂ LA SEDIU
0 cursant

Cu toți ne dorim să devemin cea mai bună varintă a noastră, de aceea cea mai bună investiție este în noi înșine. Din fericire, multe companii au înțeles cât este de important să investească în pregătirea angajațiilor. Dezvoltarea abilităților lingvistice contribuie semnificativ la antrenarea imaginației și a creativității stiut fiind că „limitele limbii mele sunt și limitele lumii mele”.

Rezultatele participării la cursurile de limba franceză sunt de fiecare data peste așteptări, participanții dobândind noi cunoștințe, care ii vor umple de energie și inspirație de fiecare data când le vor folosi.

Aici puteți beneficia de programe de training bine personalizate, practice și interactive, pentru a răspunde nevoilor specifice companiei dumneavoastră.

 

SOLICITĂ OFERTĂ

Trainer

Despre
Buna! Sunt Adrian și sunt convins că nu întâmplător ai ajuns pe pagina mea. Predau limba franceză din anul 2013. Prima întâlnire cu limba franceză s-a petrecut în clasa a doua iar de atunci am rămas nedespărțiți. Mai târziu, am urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Am beneficiat de mai multe burse în străinătate (Franța, Germania, Grecia) după care am obținut titlul de doctor în filologie al Universității din București. Primele lecții de limba franceză le-am ținut unor prieteni care doreau să studieze în Franța. Atunci mi-am dat seama că sunt potrivit să fiu profesor, să dăruiesc și altora din ce știu. Astfel, pasiunea mea pentru limba franceză a devenit și profesia mea. De aceea, am decis să creez această pagină pentru cei care încep călătoria în fascinantul univers al limbii franceze.
Planul de curs este gol

Instructor

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
500 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.