CURS LIMBA FRANCEZĂ ”CLASA ONLINE”

CURS LIMBA FRANCEZĂ ”CLASA ONLINE”
0 cursant

Deoarece pentru unele persoane învățatul de unul singur poate fi dificil, am creat „clasa online”. Aici ai posibilitatea să cunoști persoane care împărtășesc aceeași pasiune pentru limba franceză ca și tine. Nu vei mai fi singur în această călătorie, ci vei face parte dintr-un grup de prieteni, la fel de dornici să descopere cultura și civilizația din Hexagon.

 Clasa online de limba franceză se desfășoară sub forma unui modul de 12 de sesiuni de curs. Tariful pentru acest curs diferă în funcție de numărul cursanților, după cum urmează:

un cursant: 2400 lei
2 cursanți: 1500 lei/cursant
3 cursanți: 1000 lei/cursant
4/7 cursanți: 750 lei/cursant

Ora didactică: 60 minute

Program: o ședința de 2 ore pe săptămână
Durata modul: 10 săptămâni

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Profesor

Despre
Buna! Sunt Adrian și sunt convins că nu întâmplător ai ajuns pe pagina mea. Predau limba franceză din anul 2013. Prima întâlnire cu limba franceză s-a petrecut în clasa a doua iar de atunci am rămas nedespărțiți. Mai târziu, am urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Am beneficiat de mai multe burse în străinătate (Franța, Germania, Grecia) după care am obținut titlul de doctor în filologie al Universității din București. Primele lecții de limba franceză le-am ținut unor prieteni care doreau să studieze în Franța. Atunci mi-am dat seama că sunt potrivit să fiu profesor, să dăruiesc și altora din ce știu. Astfel, pasiunea mea pentru limba franceză a devenit și profesia mea. De aceea, am decis să creez această pagină pentru cei care încep călătoria în fascinantul univers al limbii franceze.
Planul de curs este gol

Instructor

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
2,400 lei 750 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.