CURS LIMBA FRANCEZĂ ONLINE

CURS LIMBA FRANCEZĂ ONLINE
0 cursant

Cursurile online de limba franceză se vor desfășură în timp real pe o platforma Virtual Classroom (Zoom, Google Meet sau Skype). Platforma, pe care va avea loc cursul de limba franceză, o vom alege împreună pentru a evita eventuale dificultăți tehnice din partea cursantului. Aveți ocazia să învățați din confortul casei dumneavoastră fără a mai pierde timpul pe drum în trafic. În cazul în care nivelul dumneavoastră este mai ridicat, înainte de începerea cursului va avea loc o evaluare preliminară pentru a stabili nivelul de cunoștințe. Evaluarea este gratuită și necesită programare.

În funcție de nivelul dumneavoastră și de obiectivele pe care le aveți, vom concepe un plan personalizat de studiu adaptat cerințelor dumneavoastră, pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de cursant. Așa că, indiferent de vârstă, nivelul și scopul pentru care învățați limba franceză, aici găsiți cursul perfect.

 

Ora didactică: 60 minute

Preț sesiune de curs 60 minute: 100 lei

 

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Profesor

Despre
Buna! Sunt Adrian și sunt convins că nu întâmplător ai ajuns pe pagina mea. Predau limba franceză din anul 2013. Prima întâlnire cu limba franceză s-a petrecut în clasa a doua iar de atunci am rămas nedespărțiți. Mai târziu, am urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Am beneficiat de mai multe burse în străinătate (Franța, Germania, Grecia) după care am obținut titlul de doctor în filologie al Universității din București. Primele lecții de limba franceză le-am ținut unor prieteni care doreau să studieze în Franța. Atunci mi-am dat seama că sunt potrivit să fiu profesor, să dăruiesc și altora din ce știu. Astfel, pasiunea mea pentru limba franceză a devenit și profesia mea. De aceea, am decis să creez această pagină pentru cei care încep călătoria în fascinantul univers al limbii franceze.
Planul de curs este gol

Instructor

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
150 lei 100 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.