CURS LIMBA FRANCEZĂ LA TINE ACASĂ

CURS LIMBA FRANCEZĂ LA TINE ACASĂ
0 cursant

Un bun profesor de limba franceză are abilitatea de a se adapta la fiecare cursant în parte și de a sădi în inima elevului dorința de a vrea să descopere, astăzi mai mult ca ieri, din tainele limbii franceze. În acest tandem, profesorul are misiunea de a fi „tovarăș de drum” al cursantului în acest periplu al cunoașterii și descoperirii.

 Constatând diversitatea de caracter a cursanților, am creat conceptul de „profesor de limba franceză la tine acasă”. Am înțeles dorința clientului de a beneficia de cursul de limba franceză acasă, adică acolo unde se simte cel mai bine și confortabil. Totul pentru a da cel mai bun randament.

 

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

  Profesor

  Despre
  Buna! Sunt Adrian și sunt convins că nu întâmplător ai ajuns pe pagina mea. Predau limba franceză din anul 2013. Prima întâlnire cu limba franceză s-a petrecut în clasa a doua iar de atunci am rămas nedespărțiți. Mai târziu, am urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București. Am beneficiat de mai multe burse în străinătate (Franța, Germania, Grecia) după care am obținut titlul de doctor în filologie al Universității din București. Primele lecții de limba franceză le-am ținut unor prieteni care doreau să studieze în Franța. Atunci mi-am dat seama că sunt potrivit să fiu profesor, să dăruiesc și altora din ce știu. Astfel, pasiunea mea pentru limba franceză a devenit și profesia mea. De aceea, am decis să creez această pagină pentru cei care încep călătoria în fascinantul univers al limbii franceze.
  Planul de curs este gol

  Instructor

  0.00 average based on 0 ratings

  5 Star
  0%
  4 Star
  0%
  3 Star
  0%
  2 Star
  0%
  1 Star
  0%
  250 lei 150 lei

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.