De ce să apelezi la un profesor de franceză pentru copilul tău?

Copilul tău nu poate învăța? Nu este motivat, nu vrea să mai participe la ora de limba franceză? Are dificultăți în a înțelege lecția la școală? 🇫🇷 Dacă te-ai confruntat cu o situație similară, citește acest articol și află cât este de important pentru copilul tău să îi alegi profesorul potrivit de limba franceză.

Citește și: Cum să-ți ajuți copilul să facă temele la franceză?

De ce copilul tău nu participă cu plăcere la ora de franceză de la școală?

Te-ai gândit vreodată că metoda folosită la școală nu i se potrivește și are nevoie de sprijin special? Ce este de făcut în cazul acesta?

Cea mai sigură soluție este să îi cauți copilului tău un profesor particular de limba franceză. Vei vedea că după o vreme, profesorul de franceză va deveni prietenul copilului tău iar învățarea limbii franceze va deveni o reală plăcere. Construirea unei bune relații profesor-elev va contribui decisiv la succesul copilului tău.

Ce spun studiile de specialitate?

Studiile de specialitate au relevat efectele benefice ale predării directe sau ale predării explicite: o abordare structurată ghidată de profesor cu o conștientizare clară a conceptului de învățare, un proces step by step cu un ritm constant de asimilare.
Un element foarte important al succesului elevului constă în comportamentul și pedagogia profesorului. Un profesor bun are răbdare cu elevul lui pe termen lung, pentru că rezultatele deosebite presupun muncă și perseverență. Pe termen scurt misiunea profesorul va găsi foarte repede cele mai potrivite metode în funcție de elevul cu care lucrează.

Angajează un profesor de franceză pentru a beneficia de standarde europene

Numai un profesor expert în limba franceză îți poate ajuta copilul să învețe după ultimele standarde europene în materie de predare a limbii franceze.

Potrivit Cadrului european comun de referință pentru limbi străine, filosofia noastră vizează dobândirea următoarelor competențe lingvistice:

Înțelegerea și exprimarea orală care are ca scop înțelegerea de mesaje și dezvoltarea abilității de a vorbi liber și coerent în limba franceză. Profesorul are rolul de a ghida discuțiile în vederea dobândirii autonomie în citirea textelor.
Scrisul este strâns legat de citit. De aceea, ne propunem explicarea și asimilarea gramaticii și ortografiei temeinic. Textele care trebuie citite și scrise sunt folosite pentru a reacționa în situații concrete de viață.

Adesea avem tendința de a crede că un copil din școala primară este prea mic pentru a lua lecții de limba franceză, dar nu este așa. Cursurile noastre franceză sunt adaptate ca durată si dificultate la nevoile și vârsta copilului.

Pronunția este un capitol important care pune în dificultate pe mulți dintre elevii noștri. Cu răbdare și mult tact pedagogic din partea profesorului pronunția devine foarte ușor de înțeles și copilul va vorbi ca un nativ.

Acum că ai citit aceste lucruri deosebit de interesante, știi că cea mai bună metodă de ați ajuta copilul când dă de greu la limba franceză este să apelezi la un profesor dedicat și pasionat de predat. 🇫🇷 Dacă îți dorești ca al tău copil să aibă parte de o experiență absolut memorabilă și ora de limba franceză de la școală să nu mai fie un coșmar pentru el, înscrie-l la cursurile noastre de limba franceză.

Cere informații despre cursurile de limba franceză AICI

În plus, te așteptăm să te alături comunității noastre de pe FACEBOOK și INSTAGRAM:

Leave a Reply

Your email address will not be published.